Etusivu » Kuulumiset » Molli – Upea kotimainen lastenkirjauutuus

Molli – Upea kotimainen lastenkirjauutuus

23.8.2013 Kirjoittanut: Mollin Maailma

Katri Kirkkopellon uusi lastenkirja Molli kertoo ystävyydestä ja yksinäisyydestä, kaipauksesta ja sisukkuudesta. Kaunis ja herkän humoristinen tarina upeine kuvineen puhuttelee meitä kaikkia, jotka ystävä tekee onnelliseksi.

Molli-kirjan etukansi

Molli on pieni ja kiukkuinen olento, joka asuu yksin suuren puutarhan keskellä. Sillä on haave. Se haluaisi ystävän, jonka kanssa voisi kuiskailla salaisuuksia, istua vierekkäin ihan hiljaa tai laittaa kaikki hyrskyn myrskyn. Ja mikä parasta – mököttää yhdessä!

Saadakseen ystävän Molli opettelee kauniita lauseita ja harjoittelee kumartamaan kohteliaasti. Se haluaisi valloittaa hymyllään. Mutta Molli ei osaa hymyillä. Ja kuitenkin hymyn sanotaan olevan paras lahja, jonka ystävälle voi antaa. Mikä saa Mollin lopulta kikattamaan kippurassa, hekottamaan hepulissa ja hyrisemään hyvästä mielestä?

Katri Kirkkopelto on kuvataiteilija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hän on kuvittanut lukuisia kuvakirjoja ja oppikirjoja. Vuonna 2009 Kirkkopelto sai arvostetun Kylli Koski -palkinnon.

Katri Kirkkopelto: Molli
Lasten Keskus 2013
ISBN 978-952-288-660-6
34 s. Sid. 

Lisätietoja:
Katri Kirkkopelto | katrikirkkopelto@gmail.com
Piia Latvala | viestintäpäällikkö, Lasten Keskus | piia.latvala@lastenkeskus.fi | 0400 999 499

Arvostelukappaleet:
Minna Vatja | mediakoordinaattori, Lasten Keskus | minna.vatja@lastenkeskus.fi