Etusivu » Kuulumiset » Mollistavia mietteitä lastenteatterissa

Mollistavia mietteitä lastenteatterissa

15.2.2021 Kirjoittanut: Mollin Maailma

Tänä keväänä turkulaisen Kurnuttava Sammakko -lastenteatterin lavalla kuullaan ja nähdään Mollistavia mietteitä. Mikä parasta: striimiesityksen saa omaan olohuoneeseen! Ensi syksynä Mollistavia mietteitä -esitys on tilattavissa päiväkoteihin, teattereihin ja lastentapahtumiin ympäri maan.

Mollilla on tärkeä tehtävä, joka liittyy sen ystävään Pikku Sisuun. Tehtävä ei ole ihan helppo suorittaa, sillä Molli eksyy kerran jos toisenkin mietteisiinsä. Mikä on hännänpään vastakohta? Tekeekö suurten ajatusten ajatteleminen kiukkuiseksi? Mikä neuvoksi, jos mainio murjotus katkeaa kikatukseen kippurassa? Ja mistä rohkeutta tehtävän suorittamiseen, kun jännitys on tehnyt vatsaan tiukan solmun?

Mollistavia mietteitä -esitys perustuu Katri Kirkkopellon samannimiseen kirjaan. Se palaa lastenteatteri Kurnuttavan Sammakon suosittujen esitysten Molli (2015) ja Molli ja Kumma (2018) maailmaan. Ja mikä parasta, esitys on tilattavissa myös päiväkoteihin, teattereihin ja lastentapahtumiin ympäri Suomen alkaen syksyllä 2021!

Esitys katsottavissa TikettiStreamissä perjantaihin 5.3.2021 saakka. Tassuttelepa tästä eteenpäin.

Esityksen työryhmä: Jussi Virkkumaa, Jukka Kittilä, Thomas Dellinger, Juho Golnick ja Heikki Järvi.

Lue lisää Kurnuttavan Sammakon sivuilta.